Köszöntő - Dr. Polyák József 9. DAN karate mester

Sifu Máday Norbertet még tizenhét éves kora óta ismerem, az akkor még rendkívül fiatal, a harcművészetekért rajongó fiatalember a szemem láttára nőtt fel és vált az egész világon elismert szakértővé!
Az elmúlt évtizedekben a munkám révén a világ számos pontján járva tapasztaltam, hogy Máday Norbert nevét a legnagyobb elismeréssel említik szakmai körökben. Ez nem csupán Európában van így, hanem a tengerentúlon, és ami a legfontosabb a kung fu hazájában, Kínában is!

Számomra nagyon fontosak az alapvető emberi értékek, életem során mindig olyan emberek barátságát kerestem, akik hozzá hasonlóan mindenekelőtt emberként bizonyítanak választott szakmájuktól, származásuktól, vagy akár a társadalomban betöltött szerepüktől, pozíciójuktól függetlenül. Norbi- és itt engedjék meg, hogy így nevezzem őt, ahogy mindig is szólítom- nagymesterré válásának útján mindvégig megmaradt annak az érdeklődő, tisztaszívű tanítványnak, mint amilyennek első találkozásunkkor megismertem! Becsületes, nyílt, egyenes, szókimondó ember, aki a vállalt útján úgy ment végig, hogy soha nem feledte honnan indult, az esetleges kudarcok sosem tántorították el. A sikerek, a kétségtelen eredmények pedig nem változtatták meg! Tisztelem, mert becsületes, mert amit tanít, a Wing Tsun kung fut a legmagasabb szinten műveli! Ugyanakkor az elmúlt harminc év alatt felhalmozódott tudást át is tudja adni tanítványainak, mindvégig a klasszikus harcművész értékekhez való ragaszkodással! Talán ez az egyik legfontosabb dolog, hiszen a mestert a tanítványai teszik mesterré! Örülök a barátságának és hogy szakmailag is közel állunk egymáshoz!
Szeretem, mintha a saját gyermekem lenne!
Tiszta szívből gratulálok az elmúlt harminc évhez és minden jót az elkövetkezőkhöz!

OSU!
Dr. Polyák József 9.DAN karate mester

További információ: http://wtdt.hu